top of page

Om oss

Vi bor på landet 3mil norr om Göteborg, utanför ett samhälle som heter Nol. Själva byn som vi bor i heter Hålan, ja det är sant... Många kommentarer om sin adress har man fått...

Största "djurtoken" i familjen är jag, Jennie Johansson. Sambon Lennie Kjellman har blivit smittad av detta"djurtokeri" sedan han träffade mig... Jag jobbar som ridinstruktör och tycker att jag har världens roligaste jobb! Lennie Jobbar som personlig assistent.

Många fyrfotingar finns i denna familj. 2 hästar, 1 katt, 1 kanin och 7 hundar varav 6 Siberian Husky och 1 Alaskan Malamute. Hundarna är dem som kommer ta mest plats på denna hemsida.

Namnet på hemsidan kommer utav att det är det kennelnamn som vi har sökt. Efter att ha läst alla regler om kennelnamn och kollat på kennelnamn som finns så har vi har listat ut att detta borde bli godkänt. Så det får vi verkligen hoppas, annars blir det ju konstigt med namnet på hemsidan... :)

Kennelnamnet har vi kommit fram till genom att vi ville ha något i namnet som påminner om vilka som var de ursprungliga hundarna. Första kullen var mellan My och Isak, slår man ihop det så blir det Mysak. Sedan ville vi ha med något som säger vad vi älskar hos våra hundar och det är att de är så glada = Happy. Happy finns redan som kennelnamn och då skrev vi om det till Happie, (Jennie o Lennie slutar ju oxå på -ie så det blev rätt bra). Alltså blev det Mysaks Happie.

Vi kommer inte att ägna oss utav någon stor uppfödning. Vi tar valpar när vi själva behöver ha nytt tillskott i hundflocken. Hittills har vi tagit 2 kullar Siberian Husky. Första kullen föddes den 8juli -04 och blev förlöst med kejsarsnitt pga att en valp satt fast, denna valp levde bara ett dygn och då var det bara en valp över och henne behöll vi självklart. Detta var underbara Maja! Maja är mamma till vår andra kull som föddes den 18mars -09. Då blev det fem valpar och ifrån denna kull behöll vi två valpar själva, det är dem som är på fotot på första sidan. Mer info om alla våra hundar kommer att finnas under en egen flik så småningom.

Våra hundar är arbetande slädhundar. Vi ställer även ut våra hundar. Vi aktiverar dem även på andra sätt, såsom lydnad, kantarellsök, simning, freestyle m.m.

Avslutar med en bild på vår 14-åring My på 14-års dagen den 5/9-09. En fantastiskt pigg tjej! Det var hon som fick in mig (Jennie) på den här vägen! Jag har mycket att tacka henne för!

bottom of page